Meer dan de som der delen

Bode Project- en Ingenieursbureau is het zusterbedrijf van Technokas. Technokas is dé specialist in het aannemen en uitvoeren van complexe glastuinbouwprojecten. De kracht van Technokas zit in de projectbenadering, waardoor de kas, de installaties en de bijbehorende bedrijfsruimte optimaal geïntegreerd worden.

Bode is naast Technokas ontstaan vanuit de vraag van klanten naar verdere dienstverlening in de complexe materie van kassenbouw. Bode biedt een team van specialisten die adviseren, ontwerpen maken en kwekerijen begeleiden bij de realisatie van technisch innovatieve kassen. De samenwerking levert veel voordelen op. Zo gaat er door de korte communicatielijnen geen informatie uit het voortraject verloren. En krijgt Bode voortdurend terugkoppeling uit de praktijk via Technokas op haar ideeën en ontwerpen. Bovendien worden werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het tekenwerk, niet dubbel uitgevoerd. Kortom, door onze samenwerking werken we effectiever en efficiënter.

Wanneer Technokas en Bode samen projecten oppakken, ontstaat een onverslaanbaar team. Wij passen een schat aan theoretische kennis toe op úw praktijk. Van advies en ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie: Bode en Technokas hebben een andere kijk op kassen.
team