De kracht achter complexe kassen

Glastuinbouwprojecten worden steeds gecompliceerder; de techniek biedt steeds meer mogelijkheden. Dat maakt het kiezen en integreren van de juiste technieken voor constructies en installaties tot een ingewikkelde zaak. In deze complexe materie is Bode helemaal thuis. Ons team van specialisten adviseert, ontwerpt en begeleidt kwekerijen bij de realisatie van innovatieve kassen.

Engineering en projectmanagement

Bode verenigt in één bedrijf alle kennis en ervaring op het gebied van engineering en projectmanagement. Ons ingenieursbureau is verantwoordelijk voor de techniek. Het projectbureau begeleidt het project in de voorbereidende fase en tijdens de realisatie. Zo ontstaat een multi-disciplinair team waarvoor geen project te complex is. Bode is een denktank en theoretische vraagbaak; onze kennis is altijd up to date. Daarnaast speelt ervaring een grote rol. Vanuit kennis, ervaring en praktisch inzicht zoeken wij naar de beste oplossing voor een project. Zo slaan wij een solide brug tussen kennis en praktijk.

Helder in techniek

Elke kweker is uniek; standaard oplossingen bestaan niet in de glastuinbouw. Bode maakt de techniek inzichtelijk, geeft een helder beeld van de mogelijkheden en brengt de consequenties daarvan in kaart. Op die manier vinden wij – samen met onze klant – de beste oplossing.

Samen werken aan resultaat

Onze complete projectaanpak vraagt om intensieve samenwerking met onze klanten. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor ons projectplan. In het hele verdere proces – van voorbereiding tot uiteindelijke ingebruikname van uw kassen – zullen wij intensief met u blijven overleggen. Voor ons is de opdrachtgever de spil waar alles om draait.

In de realisatie van projecten werken wij samen met specialisten, zoals bijvoorbeeld Technokas, maar ook met andere bedrijven. Met hen werken wij op eenzelfde intensieve wijze samen als met de opdrachtgever.
complex
wensen